Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщение
    В Плевен няма официал на Алфа -има на фиат но не съм чувал да има алфа която да ходи там .
    Ти ако си се излъгал - друга бира .
    Респективно приятелю,в Аутоиталия би трябвало да правят и Фиат и Алфа
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Благодаря за хубавото пожелание! Предполагам че си ги е имало грешките от преди и майстора така каза но каквото дойде щом нещо е измислено от човек значи човек може да го поправи! Друго да те попитам имаш ли диск за настройка на гласовите команди на Английски?

Comment

• Не, нямам такъв диск. Досега не съм се заигравал с тях, но май се сещам че и а мен ми поиска един такъв диск като бърниках. Ако някой колега е попадал на такъв, ще ни е от полза да сподели
        Alfa 159 2.4 JTDm

Comment

• На Blue and Me диск ли?
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от vodafon Покажи съобщение
            В Плевен няма официал на Алфа -има на фиат но не съм чувал да има алфа която да ходи там .
            Ти ако си се излъгал - друга бира .
            Странно, а това, което е отляво на изхода за Русе, отляво малко преди паметника Донските Казаци адски много наподобява сервиз на ФИАТ / Алфа Даже истинския софтуер си имаха хората, но с разчитането имаха затруднения - иначе услужливи типове, веднага предложиха да сменят една част за 200-300 лева (дроселна клапа мисля че беше). Добре че се обадих на Варненския сервиз, та младежа им обясни какво точно им е изписал тестера и как няма нужда да сменят здрави части.

Както се досещате, не отидох по желание там, а от зор - светна любимата 'ламба' и колата си влезе в авариен . Сега, шегата настрана - тъй като често имам път към Плевен (ей сега уикенда бях пак там), ако може колега vodafon да препоръчаш някой компетентен сервиз или майстор в Плевен, където мога да я водя моята колица ако (не дай си Боже ) пак се обади някоя болежка?

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
            На Blue and Me диск ли?
            Не знам, признавам, че съм си доста бос в това. Ако на такъв трябва - такъв да е Стига да работи
            Alfa 159 2.4 JTDm

Comment

• Ако колата има Blue and Me пакет, значи това ще да е
              Range Rover Vogue 4.4
              Rexton 270 cdi
              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Мдам, ще трябва да поровя в 'ел мануел' отново за да отговоря ... нова среща с Френския ме очаква, че там всичко е "ан франсе"
                Alfa 159 2.4 JTDm

Comment

• Не за съжаление нямам Blue and Me пакет но колата я взех от Италия и когато смених езика на менюто на навигацията ми поиска диск с гласови настройки и сега менюто е на Английски а гласовите команди на Италиански,но сигурно диска го имат само в ММ.

Comment

• пичове и дами,

дайте акъл от къде да си купя чистачки и стелка за шофьора, че оригиналната заприлича на ритана зелка за две години.....двеста и кусур лева ми взеха от Милано моторс за тези стелки....
                    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Чистачки BOSCH около 70лв някъде лично аз съм доволен а стелки имам от колегите: marian и от VFTI вторите са по добри и бяха доста евтини ,но сега не знам дали има наличности.
                      За чистачките търси колегата spe4elist той работи в КИРОВ -вносител на BOSCH
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Аз да попитам- някой познава ли колегата със 159 1.9 дизел, който си е монтирал Браунов генератор да ни разясни нещата
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• BOSCH започнаха да скърцат а са на няколко месеца

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
                            Аз да попитам- някой познава ли колегата със 159 1.9 дизел, който си е монтирал Браунов генератор да ни разясни нещата
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=841290
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Колега за стелката незная но за чистачките отиди в представителство на Ауди или Фолксваген и си купи само гумички струват оригинални около 30лв махаш капачката от едната страна и сменяш само гумичката дори в комплекта дават резервна капачка казваш че искаш гумички за VW Cady след 2006 на моята миналата седмица ги смених и чистят уникално.
                                Last edited by gostenka; d.m.y г., 23:03.

Comment

Working...
                                X